Dopust v Fojnici (sprememba lokacije)

Obveščamo vas, da je prišlo do spremembe pri lokaciji term v oktobru v BiH

Sedaj ne gremo v Terme Laktaši, ampak v Zdraviliško sprostitveni oddih v Hotelu REUMAL v FOJNICI, od 6. do 14. oktobra 2019, to je od nedelje do ponedeljka. Odhod iz Kamnika bo 6.00 uri iz AP Kamnik (potnike pobiramo na vseh postajah do Šmarce).

Cena 8-dnevnega oddiha je 240.- € za polni penzion v 2-posteljni sobi, zdravniški pregled in štiri medicinske terapije po nasvetu zdravnika. Avtobusni prevoz in zavarovanje pa stane 70.- €, skupaj torej 310.- €. Doplačilo za 1/1 sobo ja 13,00 € na dan.

Do 26. junija je treba plačati prvi obrok za prevoz, in sicer 35.- €, drugi obrok pa do 18. septembra.

Ostalo v znesku 240.- € pa plačate v gotovini ali s plačilno kartico na recepciji Hotela REUMAL v Fojnici. Cena vsebuje 8-dnevni polni penzion v ½ sobi, zajtrk je samopostrežen, kosilo in večerja z možnostjo izbire treh menijev, možnost dietne prehrane, ob prihodu srečanje z vodstvom hotela in zdravstva, zdravniški pregled naslednji dan po prihodu, po potrebi kontrolni zdravniški pregled, štiri medicinske terapije po nasvetu zdravnika (vsak dan), trim kabinet, popoldanska uporaba topliškega bazena, plavanje in dopoldanska telovadba v terapevtskem bazenu z mineralno vodo, vodenje medicinskega kartona in odpustno pismo z zdravniškim mnenjem, voden ogled Fojnice po prihodu, za lažjo orientacijo (pošta, banka, lekarna….), zabavni večer z živo glasbo, turistično takso in hotelsko zavarovanje.

Dodatni popoldanski izleti so po dogovoru: Kreševo ali Kraljeva Sutjeska, Sarajevo, Ilidža, Visoko (piramide), Travnik, Prokoško jezero ali planina Brusnica. Cena posameznega izleta z vodenjem je odvisna od števila prijav.

Dopust bo izveden skupaj z DU Brežice, v avtobusu bomo imeli 26 mest za naše člane.

Prednost prijave imajo tisti, ki so se že prijavili za Laktaše.

Predlagamo, da se hitro odločite, ker je cena izredno ugodna.

DU KAMNIK (informacije na tel. št. 041 848 084)

Avtor in skrbnik spletne strani: Branko Novak in Cubiodesign s.p.