Počitnikovanje kamniških upokojencev v Termah Lendava

Ste že bili v Lendavskih termah? Tam, pod Lendavskimi goricami, na skrajnem severovzhodnem delu Slovenije, kjer telo črpa blagodejno energijo iz neokrnjene narave, odlične kulinarike in iz zdravilne parafinske termalne vode v petih bazenih. Termalna parafinska voda, s katero se odlikujejo prav te terme, blaži revmatične tegobe in ugodno vpliva na kožo. Za rekreativne in zahtevnejše plavalce imajo na voljo zunanji olimpijski bazen s plavalnimi progami in rahlo ogrevano vodo.

Tja že vrsto let zadnje dni v maju ali v začetku junija odhajajo poleg drugih domačih in tujih gostov tudi Kamničani, v organizaciji DU Kamnik in njene podpredsednice ge. Marijane Berlec. S prijaznimi gostitelji je ga. Marjana v vseh teh letih spletla prijateljske vezi in medsebojno zaupanje, kar kamniški skupini počitnikarjev vedno znova omogoča posebne ugodnosti in dodatne popuste za bivanje in za razne izven penzionske storitve.

Letos se nas je počitnikovanja udeležilo 27, s skupinskim in tudi z individualnim prevozom. Bivali smo pretežno v apartmajskih hiškah, drugi so si za isto ceno raje izbrali hotelske sobe. Vsi pa smo si dobro voljo krepili s sprehodi v naravi, z različnimi izleti v bližnjo okolico in raznolikim animacijskim programom.

Zagotovo nas bodo dobra volja, lepa koža in vitalna energija, ki smo si jo tam nabrali, spremljala še nekaj časa skozi vroče poletne dni. V prihodnje pa vabimo tudi vas, člane DU Kamnik in spremljevalce, da se nam pridružite.

Za skupino počitnikarjev DU Kamnik v Termah Lendava, A.J.

Kamnik, 16.6.2019

Avtor in skrbnik spletne strani: Branko Novak in Cubiodesign s.p.