Slavnostna podelitev priznanj in cvetja diamantnim in zlatim parom

Župan Matej Slapar se je včeraj popoldan (dne 9. 12. 2022) udeležil slavnostne podelitve priznanj diamantnim in zlatim parom Društva upokojencev Kamnik. Skupaj s predsednikom Društva upokojencev Kamnik Vinkom Polakom je v gostišču Marjanca podelil priznanja in cvetje jubilantom. Ker v lanskem decembru razmere niso dopuščale podelitve, so se na Društvu upokojencev Kamnik odločili, da združijo vse jubilante in jih skupaj povabijo na praznovanje.

Diamantno poroko so praznovali:

Antonija in Jože Hudoklin,
Marija in Stanislav Pavlič,
Katarina in Dominik Vake.

Zlatoporočenci pa so bili:

Cvetka in Zvonko Cvek,
Mihelca in Marjan Baloh,
Marija in Pavel Drolc,
Marija in Emil Grzinčič,
Marija in Anton Kuhar,
Marija in Peter Mlinar,
Šerifa in Šerif Mujanović,
Antonija in Franc Petek,
Olga in Vid Pirš,
Marija in Fortunat Trbovšek,
Anica in Janez Vrhovnik,
Nada in Jože Zupančič.

Predsednik Društva upokojencev Kamnik Vinko Polak je dejal naj se imajo radi, naj drug drugega spoštujejo ter se medsebojno podpirajo.

Župan Matej Slapar pa je jubilantom namenil naslednje misli: »Hvala, da ste prišli. Prav vi ste tisti, ki dobro veste, kako ohranjati uspešen zakon s sodelovanjem, da je treba prisluhniti drug drugemu in se dopolnjevati ter nikoli obupati. Želim vam, da v popolnosti živite še naprej in prenašate vrednote spoštovanja, ljubezni, potrpežljivost tudi na nas. Hvala, da ste pošteni in delavni. To je vse, kar si vsak lahko želi. Iskrene čestitke!«

Za peto slovensko besedo so poskrbele Ljudske pevke Predice, za domače viže pa harmonikar Jože Jagodic. Kot veleva že tradicija, je za vezno besedo poskrbela Milena Brajer.

Vsem jubilantom iskreno čestitamo!

Besedilo in fotografije: Občina Kamnik

Več fotografij najdete na spodnji povezavi:
https://www.kamnik.si/objava/708635

Avtor in skrbnik spletne strani: Branko Novak in Cubiodesign s.p.